fbpx

TEXTIELBEDRUKKING

Zeefdruktransfers worden heel veel ingezet omwille van de grote flexibiliteit. Je kan de logo’s aankopen in pakket waardoor ze een stuk voordeliger zijn. De rest wordt door ons in optimale omstandigheden bewaard voor volgende bestellingen. Je kan kiezen tussen INDUSTRIAL logo’s die droogkastbestendig zijn en wasbaar zijn op 90 gr. Daarnaast kan je gaan voor STANDARD logo’s die wasbaar zijn op 40 gr en die prima voldoen indien je droogkast vermijdt.

Full color logo’s worden geprint op een drager en daarna middels een hittepers gefixeerd op het textiel. Deze techniek wordt veel toegepast wanneer het logo nuances en kleurovergangen bevat. Ook foto’s kunnen op die manier op textiel worden geplaatst.

textielbedrukking

Borduren doen we steeds meer. Dit proces garandeert een blijvend mooi resultaat, zelfs onder extreme wasomstandigheden.

Bij zeefdruk wordt de verf letterlijk door een zeef gewreven en wordt de verf rechtstreeks op het textiel aangebracht. Dit proces kan in kleine oplages maar is vooral interessant bij grote oplagen en kan gebruikt worden voor drukwerk tot maximaal 8 kleuren.

Nood aan een nieuw logo of restyling? Vanatex staat klaar om een strak logo te ontwerpen aan de beste prijs! Onze ervaren ontwerper maakt graag een logo die de zichtbaarheid van uw bedrijf sterk zal boosten.  Dit logo plaatsen we voor u in eigen atelier op al uw textiel, aan de hand van de gewenste techniek.

Let’s work

 

Onze merken:

 

Blaklader – Fristads – Jobman – Dedress – Portwest – Giblor – Projob – De Berkel – Sixton – CAT

LEES MEER OVER WORKWEAR

Let’s sport

 

Onze sportmerken:

 

  • Spiderking – Spiro – Cona Sports – Tombo – Just Cool

LEES MEER OVER SPORTSWEAR

Let’s print

 

Technieken:

 

Zeefdruktransfer – Full color transfer – Borduren – Zeefdruk

LEES MEER OVER PERSONALISEREN