fbpx

Vanatex werd opgestart in 2005 door Nancy Vandekerckhove. Het bedrijf richtte zich op de directe import van werkkledij onder haar eigen merk Dedress. Gaandeweg werd dit uitgebreid met enkele vooraanstaande merken. Toen gebeurde de verkoop uitsluitend via vertegenwoordiging op de baan.

 

In 2016 verhuisden we van Deerlijk naar onze huidige locatie in Lendelede. Vanaf nu kon je in onze showroom terecht voor advies bij de keuze van werkkleding. Daarnaast kunnen wij ons ruim magazijn heel wat producten op voorraad aanbieden.

 

Ook in 2016 starten we met ons eigen sportmerk Spiderking. Hiermee willen we inzetten op bedrijven en clubs die graag “hun eigen” sport-outfit willen sporten.

 

In 2020 kwam partner Johan Coghe aan boord om Nancy bij te staan in de gestage groei die het bedrijf doormaakt.

 

In 2022 breiden we de winkel gevoelig uit en bouwen we een gloednieuw afwerking magazijn. We blijven inzetten op personaliseren in eigen huis om een snelle en flexibele partner te zijn voor onze klanten. De uitbreiding is noodzakelijk om het groeiende assortiment een plaats te geven en om in te spelen op de laatste trends.

TEAM

nancy

NANCY Vandekerckhove

bart

BART

drukwerk logo’s en ontwerp
mohsin

MOHSSINE

mireille

MIREILLE

logistics assistant
magazijn@vanatex.be
nathalie

NATHALIE

winkelverkoop
nathalie@vanatex.be
els

ELS

Winkelverkoop
els@vanatex.be